Reacciona... Explota! Experiments de química recreativa.

Projectes i novetats

Blog

Tècniques espectroscòpiques

Tècniques espectroscòpiques

Sis vídeos sobre el funcionament de tres aparells: IR, GC-MS i RMN, i la interpretació dels seus espectres. Vídeos elaborats amb la col·laboració dels Serveis Tècnics de Recerca de la UdG i l’equip de Ciències Experimentals de l’ICE Josep Pallach.

llegir
Experiments per fer a casa

Experiments per fer a casa

Més de 50 vídeos amb experiments per a tota la família que pots fer a la cuina de casa teva amb materials que segur que tens. Els vídeos es van començar a fer amb motiu del confinament del mes de març de l’any 2020.

llegir
Uau, Girona té química!

Uau, Girona té química!

Sis vídeos inspirats en la ciutat de Girona per tractar sis temes sovint complicats: el mol, l’equilibri químic, les piles i les bateries, l’estructura atòmica i l’electroquímica. En aquests vídeos podreu gaudir del magnífic espai, ja desaparegut, de Cromats Ensesa. També de les intervencions del professor Josep Corominas, un referent en química en context.

llegir
Ponte bata

Ponte bata

La sèrie de vídeos Ponte Bata va començar com un Treball Final de Grau realitzat i protagonitzat per l’estudiant Aythami. Ara és un projecte de gran èxit que formarà part d’una tesi Doctoral en el camp de la comunicació científica.

llegir