Reacciona... Explota! Experiments de química recreativa.

La Nit de la Recerca

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència. El seu objectiu és apropar la recerca, la innovació i els seus protagonistes al públic de totes les edats de manera planera i divertida.

Aquest esdeveniment se celebra cada any a més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. En l’edició anterior es van dur a terme més de 200 activitats al territori català que incloïen xerrades, tallers, experiments, espectacles i jocs.

Fira Ciència en Equip

Ciència en equip , una fira de la ciència protagonitzada bàsicament per alumnat de secundària de diversos instituts de les comarques gironines i adreçada a tota la ciutadania.

Setmana de la Ciència

En el marc de la Setmana de la Ciència s’organitzaran tot un munt d’activitats de disseminació de la ciència arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, activitats virtuals, exposicions, tallers científics…, una gran oferta científica diferents formats a l’abast de tothom!

La Setmana de la Ciència s’adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Ciencia en Acción

Ciencia en Acción és un concurs internacional dirigit a estudiants, professors, investigadors i divulgadors de la comunitat científica de l’àrea geogràfica iberoamericana, a qualsevol de les seves disciplines. El seu principal objectiu és presentar la ciència d’una manera atractiva i motivadora, de manera que els joves i el gran públic s’interessin per ella i al llarg del concurs gaudeixin atenent les conferències, observant i participant a la fira, i els més animats pujant a la gran experiència.

Saló de l'Ensenyament

Setmana de la formació i treball.

Ciència & Esport

Altres fires i esdeveniments

Fira de Girona, Fira de la Ratafia, Expojove, Temps de Flors i més.